Skip to main content
Kanjerschool

Kanjerschool

Op De Horizon groei je uit tot een kanjer in de maatschappij!

locatie Koggerwaard

locatie Koggerwaard

Koggerwaard 1, 2904 SC, Capelle aan den IJssel

locatie Lijstersingel

locatie Lijstersingel

Lijstersingel 22,  2902 JD,  Capelle aan den IJssel

het team

het team

                                              5- gelijke dagen rooster

5- gelijke dagen rooster

bieb

bieb

Aanmelden nieuwe leerling

PCB de Horizon is een basisschool voor Christelijk onderwijs met twee locaties waar de groepen 1 t/m 8 zitten. Tevens is er op beide locaties een peuterspeelgroep aanwezig en is opvang voor- en na schooltijd mogelijk. Als de Horizon u aanspreekt, bent u van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op een van onze locaties. Samen met uw kind kunt u dan de sfeer proeven en alvast een kijkje nemen in onze school.

Tijdens dat gesprek is er alle ruimte om uw vragen te stellen en leggen wij u graag uit hoe ons onderwijs georganiseerd wordt.

U kunt een afspraak maken met een van de directeuren. Angelique de Jong is het meest aanwezig op de locatie Lijstersingel. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 010-4505563 of door een mailtje te sturen naar: a.jong@stichtingpcpo.nl . Jacqueline Tegelaar is het meest aanwezig op de locatie Koggerwaard. U kunt haar bereiken via telefoonnummer 010-4508346 of door een mailtje te sturen naar j.tegelaar@stichtingpcpo.nl .

 

Let op!
Helaas kunnen wij dit schooljaar (schooljaar 23/24) geen nieuwe leerlingen meer aannemen in de groepen 1/2A en 1/2B op de Koggerwaard en de groepen 1/2, 5/6 en 7/8 op de Lijstersingel. Deze groepen zitten vol.