Skip to main content
Kanjerschool

Kanjerschool

Op De Horizon groei je uit tot een kanjer in de maatschappij!

locatie Koggerwaard

locatie Koggerwaard

Koggerwaard 1, 2904 SC, Capelle aan den IJssel

locatie Lijstersingel

locatie Lijstersingel

Lijstersingel 22,  2902 JD,  Capelle aan den IJssel

het team

het team

                                              5- gelijke dagen rooster

5- gelijke dagen rooster

bieb

bieb

Royal Kids Home

 

Peuterspeelzaalgroep

In De Horizon is peuterspeelzaal “De Zonnestraaltjes” gevestigd. Deze groep is bestemd voor kinderen van 2 tot 4 jaar. De kinderen kunnen hier van maandag tot en met vrijdag terecht. Hierdoor krijgen zij een betere basis voor groep 1. Het programma sluit aan bij het kleuteronderwijs van de Horizon.

Onze peuterspeelzaalgroep “De Zonnestraaltjes” van Royal Kids Home verwelkomt kinderen vanaf 2 jaar. Als er voldoende plek is, kan uw kind geplaatst worden. Vanaf de leeftijd van 4 jaar gaat uw kind over naar de kleutergroep.

Royal Kids Home werkt met het programma Uk en Puk.

VSO-BSO

De leerlingen van De Horizon kunnen als het nodig is van 7.00 tot 19.00 uur terecht in hun eigen vertrouwde schoolgebouw. Alle opvang buiten de normale lesuren wordt verzorgd door Royal Kids Home. Deze organisatie zorgt binnen de school voor een plek waar de kinderen zich veilig en thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.

Als u gebruik wilt maken van voorschoolse opvang (VSO) of buitenschoolse opvang (BSO), dan kunt u zich daarvoor inschrijven bij Royal Kids Home. Daar kunt u ook meer informatie krijgen over de kosten.